Pasta jajeczna z fetą

wpis w: Breakfast ideas | 0

Pasta jajeczna z fetą i prażonymi migdałami.

 

Błyskawiczna pasta jajeczna, która zachwyci Was i Waszych bliskich.

 

Składniki:

  • 3 ugotowane na twardo jajka
  • 130g sera feta
  • 2 łyżki majonezu
  • płatki migdałów
  • pieprz

 

Przygotowanie:
  1. Jajka siekamy w drobną kostkę
  2. W misce łączymy fetę, jajka i majonez. Doprawiamy pieprzem do smaku i ewentualnie solą ( pamiętajcie, że ser sam w sobie jest dosyć słony)
  3. Na suchej patelni prażymy płatki migdałów
  4. Pastę wykładamy na kromki świeżego chleba i posypujemy migdałami

voila

 

psta

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.