Figi w szynce parmeńskiej

wpis w: Przepisy | 1

Figi w szynce parmeńskiej to świetna alternatywa dla wszystkim dobrze znanych śliwek w boczku 🙂

Ta przekąska na ciepło jest niezwykle łatwa w przygotowaniu:

 

Figi dzielimy na ćwiartki i każdą owijamy szynką parmeńską ( ja do tego użyłam 1/4 plasterka na każdą figę) po czym wkładamy je do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15 min.

20151101_143138_HDR

 

 

20151101_144331_HDR

 

20151101_153058_HDRa

 

20151101_153411_HDR

 

Smacznego 🙂

  1. kasia

    Wyglada pysznie,juz wiem co zrobie na sobotnia impreze! Dziekuje Mniami Yummi ♡

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *